Tutkintotilaisuudet VVI:llä kevät 2018

Jos haluat osallistua tutkintotilaisuuteen, ilmoittaudu VVI:n toimistoon viimeistään kaksi viikkoa ennen ko. tutkintotilaisuutta sähköpostilla vvi@vvi.fi tai yhteystietolomakkeella jotta saat ohjeet tutkintotilaisuuteen osallistumiseen. Tutkintotilaisuudet järjestetään VVI:n toimitiloissa Tampereella osoitteessa Hatanpään valtatie 34 G 308.

Valokuvaajan ammattitutkinnon tutkintotilaisuudet

8.5.2018 Digitaalinen työnkulku, Suunnittelu ja kaupalliset taidot

Kuvallisen ilmaisun perustutkinnon tutkintotilaisuudet

Ohjeet perustutkinnon tutkintotilaisuuksiin saatavilla sähköpostilla vvi@vvi.fi tai yhteystietolomakkeella n. kaksi kuukautta ennen tutkintotilaisuutta.

9.4.2018 Kuvan toteuttaminen, Rakennetun kuvan toteuttaminen
21.5.2018 Valokuvan toteuttaminen,

Henkilökohtaistetut tutkintojen suoritusaikataulut

Erikseen sopien yllä olevina tutkintosuorituspäivinä voi suorittaa myös muita kuin tässä listattuja tutkinnon osia. Tästä on sovittava viimeistään kaksi viikkoa ennen tutkintotilaisuutta ilmoittautumisen yhteydessä, jotta voidaan varmistaa, että paikalla on kuhunkin tutkinnon osaan sopivat arvioijat.