ProWay-kurssisarjat

Valokuvauksen perusosaamista omaan tahtiin – kaikille avoimet kurssisarjat

ProWay-kurssisarjat on suunnattu sinulle, joka haluat tavoitteellisesti kehittää valokuvauksen perusosaamistasi, mutta et tällä hetkellä halua tai voi sitoutua tutkintoon valmistavaan koulutukseen.

Osa ProWay-kurssisarjoista toteutetaan yhdessä Kuvallisen ilmaisun perustutkintoon valmistavan koulutuksen kanssa ja niissä oppimissisältö on sama kuin vastaavissa perustutkinnon tutkinnon osissa. ProWay-kurssisarjoihin osallistuminen voidaan ottaa huomioon jos myöhemmin osallistut perustutkintoon valmistavaan koulutukseen. ProWay-kurssien kautta et kuitenkaan voi saada tutkintoa, etkä suorittaa tutkinnon osiakaan, vaan sinun on erikseen ilmoittauduttava ja osallistuttava tutkintotilaisuuksiin jos haluat virallisen tutkintosuorituksen. Katso lisätietoa tutkintotilaisuuksiin osallistumisesta täältä

Kurssisarjat koostuvat useista koulutuspäivistä, jotka toteutetaan esimerkiksi peräkkäisinä päivinä, viikottaisina iltakursseina tai 2-3 päivän lähiopetusjaksoina usean kuukauden aikana.

Kurssisarjat on suunnattu erilaisille ja eritasoisille kohderyhmille, mutta niille osallistuminen on kaikille avointa. Kunkin kurssisarjan esittelysivulla on kuvattu kohderyhmä, jolle kurssin sisältö on suunniteltu, sekä se, millaista osaamista odotamme kurssin osallistujilla ennestään olevan. Kursseille ei siis ole pääsyvaatimuksia, mutta oppimisesi on tehokkainta jos osaamistasosi on suunnilleen kurssin lähtötasolla.

Kurssisarjat on suunniteltu myös peräkkäisiksi siten, että seuraava kurssi jatkaa siitä, mihin edellisellä kurssilla päästiin. Näin voit hankkia vahvan valokuvauksen perusosaamisen käymällä läpi vaikka koko kurssitarjonnan, tai voit poimia vain ne kurssit, jotka sinulle ovat hyödyllisimmät työssäsi tai harrastuksessasi kehittyäksesi.

Kursseilla on järjestysnumero, jonka mukaisessa järjestyksessä olemme ajatelleet niitä suoritettavan, mutta järjestystä ei ole pakko noudattaa