Kuva: Mia Surakka

Kaikkien aikojen monipuolisin ProWay-lyhytkurssien ohjelma kevätkaudelle!

Kevätkauden ProWay-kurssiohjelma on julkaistu ja siitä tulikin todella monipuolinen! Ohjelmassa on kursseja Reelseistä ja kännykkäkuvauksesta, studiotyöskentelystä ja asuntokuvauksesta, ihmisen kohtaamisesta kuvaustilanteessa ja parikin kurssia luontokuvauksesta. Kurssikevään huipennuksena tarinallisen kuvauksen viikonloppu Reposaaressa. Nyt on varmasti jokaiselle jotakin! Käy ihmeessä tutustumassa kevään kurssitarjontaan ja ilmoittaudu kursseille.

Valokuvauksen Monimuotokoulutus työn ohessa

Oletko aloittamassa ammattivalokuvaajan töitä ja haluat saada varmuutta työskentelyysi? Vai oletko jo jonkin aikaa toiminut alalla, mutta haluaisit kehittää tavoitteellisesti osaamistasi?

Ammattitutkintoihin valmistavat valokuvauksen koulutusohjelmamme tarjoavat mahdollisuuden tavoitteelliseen uuden opiskeluun. Tutustu koulutusohjelmiin täällä

Päivitä kalustokaappisi yhdellä iskulla!

Tule tekemään löytöjä tai varaa myyntipöytä. Pöydän voi varata yhdeksi tai kahdeksi päiväksi. VVI:n opiskelijoille ja SAV jäsenille myyntipöydät ilmaiseksi, muille 15€.

Myytäviä tavaroita voi tuoda klo 10 alkaen.

Varaa pöytä SAV toiminnanjohtajalta: Anna Kaleva-Tsagklas toimisto@ammattivalokuvaajat.fi

Tule mukaan tutortoimintaan

Haluaisitko päivittää tietojasi tämän hetken kuumimmista puheenaiheista valokuvausalalla?

Haluaisitko osallistua valokuvauskoulutuksen kehittämiseen VVI:llä?

VVI-UpDate tapaamisessa pääset verkostoitumaan toisten ammattilaisten kanssa ja keskustelemaan koulutuksen kehitysideoista.

Lue lisää tutor-toiminnastamme.

Lue lisää ja ilmoittauduVVI-UpDate tapaamiseen.

Kuva: Super Otus Oy

Hae opiskelemaan!

VVI:n koulutuksiin on jatkuva haku. Uudet koulutusohjelmat kaikilla tutkintotasoilla alkavat syys-lokakuussa, mutta voit hakeutua milloin tahasa.

Käy vaikka heti tutustumassa koulutusohjelmiin ja hakeudu opiskelemaan.

Kuva: Henri Juvonen

Opiskelijakokemuksia

Alan vaihtaminen onnistuu!

Valokuvaajan työssä voit hyödyntää muulta alalta hankkimaasi kokemusta ja osaamista. Iso osa VVI:n opiskelijoista on alanvaihtajia. Katso, mitä hyötyä kokemuksestasi voi olla valokuvaajan työssä

Liity postituslistalle

4-5 kertaa vuodessa kerromme ajankohtaisista koulutusasioista sähköpostitse postituslistalle ilmoittautuneille. Saat tietoa tulossa olevista lyhytkursseita sekä alkavista tutkintoihin valmistavista koulutuksista.

Liity postituslistalle täällä.

Yhteistyökumppanimme