Aika hakea!

Haluatko opiskella valokuvaajaksi?

Nyt on viimeiset hetket hakeutua syksyllä alkaviin tutkintokoulutuksiin. Tutustu koulutusohjelmiin ja hakeudu opiskelijaksi.

Tutkintokoulutus

Oletko aloittamassa ammattivalokuvaajan töitä ja haluat saada varmuutta työskentelyysi? Vai oletko jo jonkin aikaa toiminut alalla, mutta haluaisit kehittää tavoitteellisesti osaamistasi?

Ammattitutkintoihin valmistavat koulutusohjelmamme tarjoavat mahdollisuuden tavoitteelliseen uuden opiskeluun. Tutustu koulutusohjelmiin täällä

ProWay lyhytkurssit

Onpa valokuvaus sinulle rakas harrastus tai unelmiesi työ, ProWay-lyhytkursseilla opit uusia taitoja ja löydät ideoita.

Tutustu ProWay-valokuvauskursseihimme ja ilmoittaudu mukaan.

Alan vaihtaminen onnistuu!

Valokuvaajan työssä voit hyödyntää muulta alalta hankkimaasi kokemusta ja osaamista. Iso osa VVI:n opiskelijoista on alanvaihtajia. Katso, mitä hyötyä kokemuksestasi voi olla valokuvaajan työssä

Kuva: Super Otus Oy

Hae opiskelemaan!

VVI:n koulutuksiin on jatkuva haku. Uudet koulutusohjelmat kaikilla tutkintotasoilla alkavat syys-lokakuussa, mutta voit hakeutua milloin tahasa.

Käy vaikka heti tutustumassa koulutusohjelmiin ja hakeudu opiskelemaan.

Kuva: Henri Juvonen

Opiskelijakokemuksia


Tule mukaan tutortoimintaan

Haluaisitko osallistua valokuvauskoulutuksen kehittämiseen VVI:llä? Tutortapaamisissa pääset verkostoitumaan toisten ammattilaisten kanssa ja keskustelemaan koulutuksen kehitysideoista.

Lue lisää tutor-toiminnastamme.


Liity postituslistalle

4-5 kertaa vuodessa kerromme ajankohtaisista koulutusasioista sähköpostitse postituslistalle ilmoittautuneille. Saat tietoa tulossa olevista lyhytkursseita sekä alkavista tutkintoihin valmistavista koulutuksista.

Liity postituslistalle täällä.