ProWay - Ihon käsittely Adobe Photoshopissa 4.2.2023

Kuvankäsittely: Saila Semeri

Ihon luonnollinen käsittely on toisinaan haaste kokeneillekin kuvankäsittelijöille. Kiireinen aikataulu vaikeuttaa asiaa, mutta toisaalta, kun aikaa on liikaa, niin huomaamatta tulee käsiteltyä liikaa ja ihmisistä tuleekin vahanukkeja. Netistä löytyy toinen toistaan erikoisempia ohjeita ihon käsittelyyn.

Tällä kurssilla käydään ihon käsittely läpi vaihe vaiheelta ja annetaan konkreettisia työkaluja ihon puhdistamiseen, juonteiden ja kiiltojen keventämiseen sekä ihon sävysäätöihin. Eikä keskitytä pelkästään kasvoihin, vaan käymme läpi myös vartalon muita ihoalueita.

Keskustellaan, mikä on riittävästi missäkin tilanteessa. Kaiken kaikkiaan pidetään “työkalupakki” keveänä, jotta harjoitukset on helppo muuttaa rutiiniksi ja toistaa kaikessa arjen käsittelyssä riippumatta siitä, minkä tyyppisistä henkilökuvista on kysymys.

Kurssi soveltuu sekä ammattivalokuvaajille että harrastajille. Osallistujalla tulisi kuitenkin olla perustietämys kuvien jälkityöstöstä, sillä emme käy läpi kuvankäsittelyn peruskäsitteitä.

Kurssin vetäjänä toimii kokenut ammattikuvankäsittelijä Saila Semeri.

Toteutus

Kurssille voi osallistua etänä tai tulla paikalle VVI:lle.

Kurssin kouluttaja Saila Semeri toimii ammattikuvankäsittelijänä. Hänen asiakaskuntansa koostuu monen tyyppisistä ammattivalokuvaajista, mutta myös mainostoimistoista ja muista yrityksistä. Sailan mielestä kuvankäsittely on parhaimmillaan hienovaraista ja harkittua, jopa siinä määrin ettei kuvankäsittelijän huomaa olleen paikalla lainkaan.

Kurssilla Saila esittelee oman henkilökuvien käsittelyrutiininsa ihon käsittelyyn painottuen.

Kurssilla jaetaan materiaalipaketti harjoituskäyttöön, mutta mukaan voi ottaa myös omia raw-kuvia.

VVI:llä on käytettävissä 7 kpl Mac Mini-koneita, mutta kannattaa ottaa mukaan oma läppäri ja piirtopöytä, jos mahdollista. On aina tehokkaampaa työskennellä omalla koneella jos se on mahdollista.

Ota kurssille oma Adobe ID:si. Jokainen käyttää omia Adobe lisenssejään.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta 170 € sis alv 24%.

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua.

Hinta sisältää lähiopetuksen. Hintaan ei kuulu ruokailuja, mutta VVI:llä on opiskelijoiden käytettävissä keittiö, jossa voi valmistaa ja nauttia omia eväitä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi tällä paljon toivotulla kuvankäsittelykurssilla!
Viimeinen ilmoittautumisäivä
27.1.2023 ilmoittautumislomaketta käyttäen tai vvi@vvi.fi

1-2 työpäivän kuluessa ilmoittautumisesta saat sähköpostitse ilmoittautumisvahvistuksen. Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme kurssikutsun ja laskun osallistumismaksusta.

Kurssin osallistujamäärä min. 8 ja max 12 hlö paikalla VVI:llä ja 20 etänä.

Lisätietoja saat tarvittaessa VVI:n toimistosta.

Kurssiohjelma

Kurssiaikataulu on suuntaa antava. Päivien aikana pidetään tunnin lounastauko. Omia eväitä on mahdollista nauttia VVI:n keittiössä tai lähteä lounaalle ulkopuolelle. Suosittelemme omia eväitä, koska lähistön lounaspaikat eivät ole välttämättä auki viikonloppuna.

Lauantai

10.00 – Esittelykierros

11.00 – Henkilökuvien käsittelyryutiini.

12.00 – Lounastauko

13.00 – Ihon käsittely.

15:00 – Tauko

15.15 – Ihon käsittely jatkuu.

17.00 – Koulutus päättyy