Raija Kolehmainen

Olen erikoisammattitutkinnon vastuukouluttaja ja teen toimistohommia ja kaikkea muutakin, kuten pienessä organisaatiossa aina tehdään.

Olen suorittanut VVI:llä kaikki tutkintotasot ja saanut myös Suomen Ammattikuvaajat ry:n mestariarvon 2007. Suoritin Medianomi YAMK tutkinnon 2024.

Kuvasin omassa valokuvausyrityksessäni 9 vuotta lehti- ja mainoskuvaa aiheina sisustus, puutarha, ruoka ja lifestyle. Tällä hetkellä haluan keskittyä kouluttajan työhöni ja siihen liittyvien taitojeni edelleen kehittämiseen. Omia näyttelyitä pidän silloin tällöin.

Olen luonteeltani utelias ja monesta asiasta kiinnostunut. Siksi olen valokuvauksen lisäksi tullut tehneeksi todella monenlaisia töitä kuten kallioporakoneiden asennusta, puhelinkeskusten ylläpitoa, puhelinverkon suunnittelua, projektipäällikön hommia, erilaisia IT-alan koulutuksia ja niiden kehitystä, ollut tiiminvetäjänä, tehnyt pitopalvelua, puhelinmyyntiä jne. Näen, että minun vahvuuteni onkin juuri uusien asioiden oppiminen.

Kouluttajana en anna valmiita vastauksia, vaan haluan tukea sinua löytämään ja kehittämään omia vahvuuksiasi. Löytämään oma motivaatiosi sekä valjastamaan nämä sisäiset voimat sinun ja yrityksesi kannalta menestyksekkääksi toiminnaksi. Haluan valmentaa sinua johtamaan itseäsi siihen suuntaan, mihin intohimosi sinua ohjaa.