ProWay - Älykäs kuvankäsittely 21.3.2025
Mullistava tehokkuuskoulutus valokuvaajille: Älykkäämmät työnkulut tekoälyn avulla!
Oletko valmis tehostamaan kuvankäsittelyäsi radikaalisti? Tule oppimaan, miten voit kutistaa 20 minuutin kuvankäsittelyrutiinin yhteen minuuttiin tekoälyn avulla. Säästät aikaa ja pystyt keskittymään siihen, missä olet parhaimmillasi – luovaan kuvaamiseen.
Koulutuksessa pureudumme myös siihen, miten ChatGPT, Claude ja muut tekoälytyökalut mullistavat valokuvaajan arjen. Opit hyödyntämään tekoälyä mm:
Asiakasviestinnässä
Kuvaussuunnittelussa
Markkinointitekstien luomisessa
Työnkulkujen tehostamisessa
Kouluttajana toimii kokenut ammattivalokuvaaja Sami Reivinen, joka on perehtynyt syvällisesti tekoälyn tuomiin mahdollisuuksiin valokuvausalan ammattilaisille.
Toteutus
Perjantaina 21.3.2025
klo 9-12.
Voit osallistua kurssille myös etäyhteydellä. Valitse etä- tai paikallaosallistuminen ilmoittautumislomakkeella.
Osallistumismaksu
Osallistumismaksu 119,23 € sis alv 25,5% suoritetaan ennen kurssin alkua.
Hinta sisältää lähiopetuksen. Hintaan ei kuulu ruokailuja, mutta VVI:llä on opiskelijoiden käytettävissä keittiö, jossa voi valmistaa ja nauttia omia eväitä.
Maksu- ja peruutusehdot
Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua. Varaudu esittämään tosite maksusta.
Osallistumisen voi perua kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti.
Jos osallistuminen perutaan viimeiseen ilmoittautumispäivän jälkeen, VVI:llä on oikeus periä koko osallistumismaksu.
Sairastapauksissa osallistumisen voi perua kuluitta lääkärintodistuksen esittämällä myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot
Varmista paikkasi nyt! Investoi kolme tuntia aikaasi ja säästä jatkossa satoja tunteja vuodessa.
Ilmoittautuminen 6.3.2025 mennessä ilmoittautumislomaketta käyttäen.
Minimiosallistujamäärä 5 hlö, max 23 paikalla osallistujaa.
1-2 työpäivän kuluessa ilmoittautumisesta saat sähköpostitse vahvistuksen ilmoittautumisestasi sekä laskun osallistumismaksusta.
Lisätietoja saat tarvittaessa VVI:n toimistosta.