ProWay - Boostaa liiketoimintaasi onnistuneilla mallikuvauksilla 8.1.2024

Kuvat: Jani Ahonen

Kun kamera on kädessäsi ja mallisi odottaa ohjaustasi, tiedät, että sinulla on mahdollisuus luoda taikaa. Mutta entä jos tämä sama taika voitaisiin kääntää rahalliseksi voitoksi? Kuvittele, että jokainen kuvaussessiosi ei enää pelkästään vain onnistu, vaan se luo myös perustan laajemmalle liiketoiminnallesi.

TFCD tarkoittaa "Time for CD" tai nykyaikaisemmin "Time for Digital Copy", joka on yhteistyömuoto valokuvaajan ja mallin välillä, jossa molemmat saavat hyötyä ilman rahallista korvausta. Malli saa kuvat portfolioonsa, ja valokuvaaja saa mahdollisuuden työskennellä mallin kanssa.

Olen kuvannut TFCD-malleja jo yli vuosikymmenen, niin Suomen rajojen sisällä kuin ulkopuolellakin. Tiedän, että jokainen kuvaus ei ole ollut helppo ja välillä on vuodatettu kyyneleitäkin. Olen kohdannut valmistautumattomia malleja, pettymyksiä ja erimielisyyksiä, mutta näiden vuosien saatossa olen parantanut ja jalostanut menetelmiäni. Tässä koulutuksessa jaan sinulle nämä tarkkaan hiotut menetelmäni, samalla annan sinulle työkalut, joilla voit välttää aloittelijoiden kompastuskivet ja ottaa ammattilaisen ottein ohjat jokaisesta mallikuvauksestasi.

Ja mikä parasta? Näytän sinulle myös askeleet ja strategiat, joiden avulla voit kääntää TFCD-kuvaukset kannattavammaksi tulonlähteeksi. Anna minun opastaa sinua polulla, jolla valokuvausintohimosi muuntuu todelliseksi taloudelliseksi potentiaaliksi.

Kurssin kouluttaja Jani Ahonen, JP Harrow Portraits, Lontoo 

Jani on Keski-Suomesta kotoisin oleva valokuvaaja, joka on toiminut valokuvaajana yli 16 vuotta. Hän on vuosien saatossa kuvannut niin muotokuvia, häitä kuin konserttejakin. Viimeisen vuosikymmenen aikana hän on pyörittänyt Lontoossa sijaitsevaa JP Harrow Portraits -valokuvausyritystä. Tämä yritys on erikoistunut miesten muotokuviin sekä samaa sukupuolta olevien parien valokuvaukseen, ja tällä osa-alueella hän on yksi Englannin tunnetuimmista valokuvaajista.

Syksyllä 2022 Jani otti askeleen eteenpäin urallaan ja perusti JP Harrow Training -brändin. Tämän askeleen myötä hän on alkanut jakaa suomalaisille valokuvaajille tietotaitoaan, joka yhdistää sekä mentorien antamat opit että Janin omat käytännön kokemukset vuosien varrelta.

Toteutus

Koulutuksen aikana käymme lävitse seuraavat asiat:

Bonukset koulutukseen osallistujille:

Tämä koulutus tarjoaa sinulle avaimet mallikuvaajaksi, olitpa sitten vasta-alkaja tai jo kokenut kuvaaja. Ammattilaisen oivallukset ja vinkit auttavat sinua navigoimaan valokuvauksen haasteissa ja kääntämään ne mahdollisuuksiksi. Lähde mukaan ja varmista, että jokainen kuvaus ei vain onnistu, vaan myös kasvattaa ammattitaitoasi ja liiketoimintaasi.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta  250 €, sis alv 24%

2 kurssipäivää yhteensä 500 €, jos osallistut myös seuraavan päivän kurssille: Enemmän vapaa-aikaa, iloa ja tulovirtaa hinnoittelulla

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua.

Hinta sisältää lähiopetuksen. Hintaan ei kuulu ruokailuja, mutta VVI:llä on opiskelijoiden käytettävissä keittiö, jossa voi valmistaa ja nauttia omia eväitä. 

Maksu- ja peruutusehdot

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua. Varaudu esittämään tosite maksusta.

Osallistumisen voi perua kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. 

Jos osallistuminen perutaan viimeiseen ilmoittautumispäivän jälkeen, VVI:llä on oikeus periä koko osallistumismaksu. 

Sairastapauksissa osallistumisen voi perua kuluitta lääkärintodistuksen esittämällä myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi tällä hyödyllisellä kurssilla! Viimeinen ilmoittautumisäivä 28.12.2023

Kurssilla on vielä tilaa. Voit edelleen ilmoittautua ! 

Tästä pääset ilmoittautumislomakkeelle  

1-2 työpäivän kuluessa ilmoittautumisesta saat sähköpostitse ilmoittautumisvahvistuksen. Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme kurssikutsun ja laskun osallistumismaksusta.

Kurssin osallistujamäärä min. 6 ja max 20 hlö.

Lisätietoja saat tarvittaessa VVI:n toimistosta vvi@vvi.fi.

Kurssiohjelma

Kurssiaikataulu on suuntaa antava. Päivän aikana pidetään tunnin lounastauko. Omia eväitä on mahdollista nauttia VVI:n keittiössä tai lähteä lounaalle ulkopuolelle. Suosittelemme omia eväitä, koska lähistön lounaspaikat eivät ole välttämättä auki viikonloppuna.

Maanantai

10.00 –  Mallin hakeminen ja
valmistelut

12.00 – Lounastauko 

13.00 – Kuvaus, Kuvankäsittely
ja Kuvien toimitus 

14.00 – Tekijänoikeudet ja
ongelmatilanteet

14:45 – Tauko 

15.00Taloudelliset TFCD-
strategiat

16.00 – Koulutus päättyy