ProWay - Brändikuva pankin toteutus ammatti valokuvaajille 25.-26.9.2023

Kuvat: Tiina Kuha

Yhtenäiseen kuvamaailmaan pohjautuva yrityksen ikioma brändikuvapankki auttaa konkreettisella tavalla kertomaan brändin ydintarinaa. Yrityksen arvoja ja kohderyhmää puhutteleva kuvakokonaisuus helpottaa muun muassa yritysviestinnässä ja markkinoinnissa.

Tällä ammattivalokuvaajille suunnatulla kurssilla käydään läpi tuotekehitysprosessi ja menetelmä, jolla voit rakentaa menestyvän brändikuvakonseptin suoraan asiakkaan tarpeisiin. Kurssin lopputuotoksena on oman yrityksesi tai henkilöbrändisi kuvituksen kulmakivet sisältävä kuvaohjeistus sekä ensimmäiset kuvat. Lisäksi saat puolen tunnin yksityissparraustuokion Tiinan kanssa kurssin jälkeen sekä pääset mukaan kurssilaisteen omaan Facebook-ryhmään.


Kurssin kouluttajana toimii valokuvaajamestari Tiina Kuha SAVM, MQEP, SUOMEN KUVAUSKOULU OY

"Olet toiminut pitkään muoto- ja mainoskuvaajana ja nyt hyödynnän kaikkea  osaamistani uuden yrityksille suunnatun palvelukokonaisuuden parissa. Kuvapankki-tuotteeni syntyi aluksi kuluttaja-asiakkaitteni tarpeesta saada enemmän kuvia. Kuulin usein, kuinka kaikki kuvat olivat ihania, mutta heillä ei ollut varaa ostaa jokaista. Tästä ongelmasta innostuneena aloin pohtia, miten voisin hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla kovalevylläni olevat kuvat ja tuottaa asiakkailleni enemmän iloa sekä helppoutta. Loin kriteerit onnistuneelle tuotekehitykselle ja lopputulos on tuonut minulle muun muassa ennakoitavuutta talouteeni. Kuvapankkipalveluni käyttää osaamiseni ja kädenjälkeni koko potentiaalia, jolloin voin tehdä työtä itselleni mielekkäällä tavalla. Kurssilla läpikäytävät menetelmät hyödyntävät asiakaslähtöisen palvelumuotoilun ja selkeän sekä kannattavan tuotteistuksen periaatteita."

Toteutus

Voit tulla paikalle VVI:n toimitiloihin Tampereelle tai osallistua etänä. Linkki etäosallistumista varten lähetetään kutsun mukana.

KURSSILLA KÄSITELTÄVIÄ AIHEITA:

Viikonlopun aikana työstät oman tai kollegasi brändin visuaalista ilmettä ja pääset tekemään ensimmäiset kuvauksetkin!  Luvassa on paljon avointa keskustelua ja kattavasti tapausesimerkkejä.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta  496 €, sis alv 24% 

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua.

Hinta sisältää lähiopetuksen. Hintaan ei kuulu ruokailuja, mutta VVI:llä on opiskelijoiden käytettävissä keittiö, jossa voi valmistaa ja nauttia omia eväitä. 

Maksu- ja peruutusehdot

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua. Varaudu esittämään tosite maksusta.

Osallistumisen voi perua kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. 

Jos osallistuminen perutaan viimeiseen ilmoittautumispäivän jälkeen, VVI:llä on oikeus periä koko osallistumismaksu. 

Sairastapauksissa osallistumisen voi perua kuluitta lääkärintodistuksen esittämällä myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi tällä käytännön kurssilla! Viimeinen ilmoittautumisäivä 15.9.2023. Kurssille mahtuu vielä osallistujia. Voit edelleen ilmoittautua. 

Tästä pääset ilmoittautumislomakkeelle  

1-2 työpäivän kuluessa ilmoittautumisesta saat sähköpostitse ilmoittautumisvahvistuksen. Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme kurssikutsun ja laskun osallistumismaksusta.

Kurssin osallistujamäärä min. 8 ja max 15 hlö paikalla VVI:llä ja 90 etänä.

Lisätietoja saat tarvittaessa VVI:n toimistosta vvi@vvi.fi.

Kurssiohjelma

Kurssiaikataulu on suuntaa antava. Päivien aikana pidetään tunnin lounastauko. Omia eväitä on mahdollista nauttia VVI:n keittiössä tai lähteä lounaalle ulkopuolelle. Suosittelemme omia eväitä, koska lähistön lounaspaikat eivät ole välttämättä auki viikonloppuna.

Maanantai

10.00 – Kurssi alkaa

12.00 – 13.00 Lounastauko

Kuvapankkiprosessi:

17.00 – Koulutuspäivä päättyy

Tiistai

10.00 – Kurssi alkaa

12.00 – 13.00 Lounastauko

17.00 – Koulutus päättyy