ProWay - Brändi ymmärrystä sinulle ja yrityksellesi 15.11.2024

Kuva: Unsplash

Tervetuloa kaikki brändin rakentamisesta ja kehittämisestä kiinnostuneet. 

Kurssi tarjoaa johdannon brändiymmärrykseen ja brändin luomiseen. Hyvä ymmärrys brändistä ja sen merkityksestä auttaa vahvistamaan yrityksen tunnettuutta ja erottautumista kilpailijoista. Opit ymmärtämään syvemmin brändiin liittyviä käsitteitä ja saat keinoja hyödyntää brändiä liiketoiminnan tuloksenteossa. Brändi on rahanarvoista pääomaa, joka oikein johdettuna luo lisäarvoa yritykselle. 


Käytännönläheinen ja heti hyödynnettävissä oleva brändikurssi selkeyttää mikä brändi on ja mikä sen merkitys on liiketoiminnan kehittämisessä.


Osallistuminen ei vaadi aiempaa brändiosaamista.

Kouluttajana toimii yrittäjä, luova johtaja Anne Ala-Mattinen

Luova mieli ja uteliaisuus yhdistettynä havainnointi- ja analysointikykyyn johdatti minut aikanaan brändäyksen pariin ja nämä samat piirteet ruokkivat kiinnostustani edelleen. Minulla on pitkä kokemus työskentelystä AD:na mainostoimistoissa. Erityisosaamistani ovat brändin rakentaminen, kehittäminen ja johtaminen. Olen kerännyt kokemusta suunnittelun eri tasoilla ja eri alojen korkean profiilin yritysten kanssa kansainvälisillä markkinoilla. 

Halu ymmärtää brändäystä entistä syvemmin, vei minut opiskelemaan Italiaan Firenzeen. Opiskelu avasi ajatteluani uuteen suuntaan ja antoi uusia työkaluja brändityöhön. Ymmärsin myös kuinka brändäys helposti tuntuu vaikealta ja jopa etäiseltä asialta. Kysessä on kuitenkin selkeä, oivaltava ja luova prosessi, mikä auttaa syvemmin ymmärtämään oman yrityksen olemassaolon merkitystä, suuntaa ja tapaa viestiä. Haluankin koulutuksissa lähestyä asiaa mahdollisimman selkeällä ja tehokkaalla tavalla.

Kuva: Sami Reivinen

Ennakkotehtävä

Ennen kurssia saat helpon brändipersooniin liittyvän ennakkotehtävän, jonka kautta voit kartoittaa oman yrityksesi brändiä, tai jos sitä ei vielä ole, voit harjoitella jonkin muun yrityksen brändiä tutkimalla.

Toteutus

Kurssilla lähestytään asiaa brändipersoonan kautta. Sen tehtävä on tukea brändin johdonmukaista läsnäoloa eri kosketuspisteissä sekä auttaa erottuvan ja yhtenäisen brändin luomisessa. Brändipersoona on ensimmäinen askel koko yrityksesi potentiaalin vapauttamiseen! 

Opit:

Ota kurssille mukaan oma läppäri harjoitustehtäviä varten. 

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta  250, sis alv 24%

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua.

Hinta sisältää lähiopetuksen. Hintaan ei kuulu ruokailuja, mutta VVI:llä on opiskelijoiden käytettävissä keittiö, jossa voi valmistaa ja nauttia omia eväitä. 

Maksu- ja peruutusehdot

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua. Varaudu esittämään tosite maksusta.

Osallistumisen voi perua kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. 

Jos osallistuminen perutaan viimeiseen ilmoittautumispäivän jälkeen, VVI:llä on oikeus periä koko osallistumismaksu. 

Sairastapauksissa osallistumisen voi perua kuluitta lääkärintodistuksen esittämällä myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu pian tälle innostavalle kurssille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varmista paikkasi ajoissa!

Viimeinen ilmoittautumisäivä 30.10.2024

Tästä pääset ilmoittautumislomakkeelle  

1-2 työpäivän kuluessa ilmoittautumisesta saat sähköpostitse ilmoittautumisvahvistuksen. Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme kurssikutsun ja laskun osallistumismaksusta.

Kurssin osallistujamäärä 6 ja max 12 hlö.

Lisätietoja saat tarvittaessa VVI:n toimistosta vvi@vvi.fi.

Kurssiohjelma

Kurssiaikataulu on suuntaa antava. Päivän aikana pidetään tunnin lounastauko. Omia eväitä on mahdollista nauttia VVI:n keittiössä tai lähteä lounaalle ulkopuolelle. 

Lauantai

10.00 –  Tervetuloa ja
esittäytyminen.

10.30 –  Brändiymmärrys ja
brändin rakentamisen
vaiheet.

11.30 – Lounastauko 

12.30 –Brändin rakentamisen
vaiheet ja
brändipersoona

14.00 – Tauko

14.15Brändipersoonan
rakentaminen ja
hyödyntäminen
(osallistujan
oma brändi)

16.30Palaute ja vapaata
keskustelua.

17.00 – Koulutus päättyy