ProWay Hulmuharjat
-hevoskuvaus
työpaja 27.8.2022

Kuvat: Johanna Vaurio-Teräväinen

Hevoset edustavat meille työtä, vapautta ja villiä luontoa. Toisille harrastusta ja elämyksiä. Ihmiskunnalle uskollista toveruutta läpi historian.

Parhaimmillaan hevoskuvaaja kurkistaa eläimen sieluun, tallentaa sen voiman ja vapauden sekä taltioi teidän ainutlaatuista suhdetta. Juuri sitä minkä sinä näet hevosesi silmissä.

Työpajan vetäjä Johanna Vaurio-Teräväinen taikoo tuon hetken ja toveruuden kuviin.

Työpaja on tarkoitettu valokuvaamisen ammattilaisille ja edistyneille harrastajille, jotka haluavat oppia tekemään tunnelmallisia hevoskuvia.


Toteutus

Kouluttajana kurssilla on Johanna Vaurio-Teräväinen, kansainvälisesti palkittu kuvaaja ja eläinlääkäri, joka on erikoistunut kuvaamaan hevosia. Usein hänen malleinaan on Islanninhevoset, eli hurmaavat "issikat", joita hän on kuvannut myös monilla matkoillaan Islannissa.

Johannan tapa nähdä ja kuvata hevosia on ainutlaatuisen herkkä. Hän ei kuvaa ainoastaan eläimen kaunista ulkokuorta, vaan osaa tallentaa kuviinsa myös hevosen persoonallisuuden ja ihmisen ja hevosen välisen vahvan siteen.

Tälläkin kurssilla kuvausmalleina on issikoita sekä yksi suomenhevonen. Kuvaustyöpajat toteutetaan yksityisillä talleilla Kämmenniemessä ja Teiskossa, mutta kurssin alussa ja lopussa kokoonnutaan VVI:n tiloissa Tampereella.

Työpajatyöskentelyä varten kannattaa ottaa mukaan oma kevyt kuvauskalusto ja myös läppäri jos haluat käsitellä omia kuviasi.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta 167,40 € sis alv 24%.

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua.

Hinta sisältää lähiopetuksen. Hintaan ei kuulu ruokailuja, mutta VVI:llä on opiskelijoiden käytettävissä keittiö, jossa voi valmistaa ja nauttia omia eväitä.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu heti, sillä kurssi tulee varmasti pian täyteen!
V
iimeinen ilmoittautumisäivä 12.8.2022 ilmoittautumislomaketta käyttäen tai vvi@vvi.fi

1-2 työpäivän kuluessa ilmoittautumisesta saat sähköpostitse ilmoittautumisvahvistuksen. Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme kurssikutsun ja laskun osallistumismaksusta.

Kurssille mahtuu max. 10-15 osallistujaa.

Lisätietoja saat tarvittaessa VVI:n toimistosta.

Kurssiohjelma

Kurssiaikataulu on suuntaa antava. Jos se on tarpeen, VVI:lle on mahdollista jättää varusteita päivän ajaksi. Lounastauolla kuvausten välissä käydään omakustanteisella lounaalla Kessan baarissa: https://www.kessanbaari.fi/ tai Konttikahvilassa https://konttikahvilat.fi/ osallistujien toiveiden mukaan.


Lauantai

10.00 – Kokoontuminen VVI:llä
Johannan ajatuksia kuvaamisesta

11.00Siirtyminen ensimmäiselle
kuvauspaikalle.
Mahdollise
t autottomat osallistujat
sovitellaan autollisten kyytiin.

11.45Kuvaus ensimmäisessä
kuvauspaikassa

12.45 – Lounastauko
Kessan baarissa tai
Konttikahvilassa

13.45Siirtyminen toiseen kuvauspaikkaan.

14:00 – Kuvaus toisessa kuvauspaikassa

15.00Siirtyminen takaisin VVI:lle

15.45Kuvien läpikäyntiä ja kuvankästtelyä
VVI:llä.

17.30 – Koulutus päättyy