ProWay - Jatkuvan valon
tunnelmaa studioon 12.9.2023 

Kuvat:  Sami Reivinen

Autenttisen luonnonvalon tunnelmaa studioon jatkuvalla led valolla. 

Tällä kurssilla opit, miten suhteellisen pienellä investoinnilla (n. 700e) saat luonnonvalon mukaista valoa studioon niin, että valo ei häikäise, vaan sinun ja kuvattavan on miellyttävää olla tilassa. 

Menetelmä on yksinkertainen ja helppo ottaa käyttöön kurssin jälkeen. Voit käyttää sitä yhtä hyvin muoto- ja mainoskuvaukseen ja monenlaisiin kohteisiin aina tuotteista vauvoihin. Menetelmä vapauttaa paljon tilaa studion lattialla, jolloin voit liikkua nopeammin ja kuvata useammasta eri kuvakulmasta, aivan kuten miljöössä. 

Led-valo ei pidä ääntä, tila on valoisa, mikään ei välky, eikä teknistä sähellystä monien valojen kanssa tarvita. Sinun on helppo olla läsnä kuvattavasi kanssa. Samalla valaisulla pystyt tekemään myös videomateriaalia muuttamatta mitään. 

Kouluttajana VVI:n ammattitutkinnon vastaava kouluttaja ja Valokuvaamo KLIK:n yrittäjä Sami Reivinen: "Olen kehittänyt tätä menetelmää useamman vuoden ajan. Viimeaikoina kaikki palaset ovat loksahtaneet paikoilleen ja kuvaaminen on ollut todella hauskaa ja inspiroivaa tämän ansiosta."


Toteutus

Tällä samalla menetelmällä voit tehdä pehmeää tai kovaa valoa ja ennenkaikkea yhdistää niitä niin, että kontrasti on juuri sopiva ilman tarvetta korjaamiseen jälkikäsittelyssä. Saat myös luotua läikikästä valoa helposti, jolloin kuvasta tulee mielenkiintoisempi. 

Kurssilla käydään läpi eri valaisutyylien rakentamista sekä harjoitellaan, miten kuviin saadaan tuotua lisää mielenkiintoa lainaamalla taide- ja muotikuvauksesta tapoja kuvan rakentamiseen. Kurssin tarkoitus on toimia inspiraationa sekä teknisessä että luovassa mielessä parempien henkilökuvien tekemiseen.

Saat kurssilta mukaan myös PDF-tietopaketin valaisun rakentamisesta sekä inspiraatiota luovista tavoita lisätä mielenkiintoa omaan ilmaisuun.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta  170 € sis alv 24%.

Hinta sisältää lähiopetuksen ja kahvit/teet. Hintaan ei kuulu ruokailuja, mutta VVI:llä on opiskelijoiden käytettävissä keittiö, jossa voi valmistaa ja nauttia omia eväitä. 

Maksu- ja peruutusehdot

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua. Varaudu esittämään tosite maksusta.

Osallistumisen voi perua kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. 

Jos osallistuminen perutaan viimeiseen ilmoittautumispäivän jälkeen, VVI:llä on oikeus periä koko osallistumismaksu. 

Sairastapauksissa osallistumisen voi perua kuluitta lääkärintodistuksen esittämällä myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.


Kuva: Sami Reivinen

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi tällä innostavalla kurssilla! Viimeinen ilmoittautumisäivä 4.9.2023  
Kurssille mahtuu vielä muutama osallistuja lisää! Voit ilmoittautua edelleen.

Tästä pääset ilmoittautumislomakkeelle

1-2 työpäivän kuluessa ilmoittautumisesta saat sähköpostitse ilmoittautumisvahvistuksen. Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme kurssikutsun ja laskun osallistumismaksusta.

Kurssille mahtuu Min. 5, ja max. 12 osallistujaa.

Lisätietoja saat tarvittaessa VVI:n toimistosta vvi@vvi.fi.

Kurssiohjelma

Päivän aikataulu on suuntaa antava.  Päivän aikana pidetään tunnin lounastauko. Omia eväitä on mahdollista nauttia VVI:n keittiössä tai lähteä lounaalle ulkopuolelle. 

Tiistai

9.00 –  Kurssin aloitus
Toisiin ja aiheeseen
tutustuminen,
teoriaa.

10.30 –  Valaisun ja tilan
rakentaminen.

11.30 – Lounastauko 

12.30 – Samin kuvausdemo
mallin kanssa.

13.15Kuvaustyöpajat
pienryhmissä mallin
kanssa tai vaikka oman
profiilikuvan päivitys.

15:00 – Tauko 

15.15Kuvien purku yhteisesti.

15.45 – Laitehankinta suositukset
(ei sponsoroitu).
Kysymyksiä ja vastauksia.

16.15 – Koulutus päättyy