ProWay - Kuvankäsit telijän tehotyönkulku 26.11.2022

Kuva: Ville Vappula, Kuvankäsittely: Saila Semeri

Kurssilla käydään läpi kuvankäsittelyn työnkulku raw-kuvien kehittämisestä kuvan viimeistelyyn. Käymme läpi mitä kannattaa missäkin vaiheessa työnkulkua tehdä, jotta käsittely olisi mahdollisimman sujuvaa.

Kun työnkentely tehostuu, jää enemmän aikaa kuvien viimeistelyyn, jolloin vältetään ylikäsittelyn sudenkuoppia.

Kurssi soveltuu sekä ammattivalokuvaajille että harrastajille. Osallistujalla tulisi kuitenkin olla perustietämys kuvien jälkityöstöstä, sillä emme käy läpi kuvankäsittelyn peruskäsitteitä.

Kurssin vetäjänä toimii kokenut ammattikuvankäsittelijä Saila Semeri. Prosessia läpi käydessä Saila näyttää kuinka itse käsittelee eri tyyppisiä kuvia ja antaa vinkkejä mm. ihon retusointiin, työkaluihin ja värisäätöihin.

Toteutus

Kurssin kouluttaja Saila Semeri toimii ammattikuvankäsittelijänä. Hänen asiakaskuntansa koostuu monen tyyppisistä ammattivalokuvaajista, mutta myös mainostoimistoista ja muista yrityksistä. Sailan mielestä kuvankäsittely on parhaimmillaan hienovaraista ja harkittua, jopa siinä määrin ettei kuvankäsittelijän huomaa olleen paikalla lainkaan.

Kurssilla Saila näyttää oman päivittäisen työnkulkunsa ja antaa vinkkejä kuvien viimeistelyyn. Perehdymme tehokkaaseen, mutta huolelliseen työskentelyyn, joka toimii hyvänä pohjana kaikelle kuvankäsittelylle.

HUOM!
Ota kurssille mukaan omia raw-kuvia, joita voit käsitellä päivän aikana sekä oma Adobe ID:si. Jokainen käyttää omia Adobe lisenssejään.

VVI:llä on käytettävissä 7 kpl Mac Mini-koneita, mutta kannattaa ottaa mukaan oma läppäri jos sinulla sellainen on. On aina tehokkaampaa työskennellä omalla koneella jos se on mahdollista.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta 170 € sis alv 24%.

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua.

Hinta sisältää lähiopetuksen. Hintaan ei kuulu ruokailuja, mutta VVI:llä on opiskelijoiden käytettävissä keittiö, jossa voi valmistaa ja nauttia omia eväitä.

Kuva: Jan Lönnberg, Kuvankäsittely: Saila Semeri

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi tällä tehokurssilla!
Viimeinen ilmoittautumisäivä
11.11.2022 ilmoittautumislomaketta käyttäen tai vvi@vvi.fi

1-2 työpäivän kuluessa ilmoittautumisesta saat sähköpostitse ilmoittautumisvahvistuksen. Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme kurssikutsun ja laskun osallistumismaksusta.

Kurssin osallistujamäärä min. 6 ja max 15 hlö.

Lisätietoja saat tarvittaessa VVI:n toimistosta.

Kurssiohjelma

Kurssiaikataulu on suuntaa antava. Päivien aikana pidetään tunnin lounastauko. Omia eväitä on mahdollista nauttia VVI:n keittiössä tai lähteä lounaalle ulkopuolelle. Suosittelemme omia eväitä, koska lähistön lounaspaikat eivät ole välttämättä auki viikonloppuna.

Lauantai

10.00 – Esittelykierros

11.00 – Työkulun prosessi

12.00 – Lounastauko

13.00Työnkulun prosessi jatkuu.

15:00 – Tauko

15.15Työnkulun prosessi jatkuu.

17.00 – Koulutus päättyy