ProWay - Kuvilla kilpaileminen ja arvonimihaut 23.-24.10.2023

Kuvat: Tiina Kuha

Omaa ammattitaitoa voi mitatata monin keinoin ja yksi tehokas palautteen saamisen paikka on valokuvauskilpailuihin sekä arvonimihakuihin osallistuminen.

Tällä kurssilla opastetaan muutaman ammattilaisille suunnatun kilpailun ja arvonimijärjestelmän mittareihin. Valokuvan teknisen erinomaisuuden lisäksi kilpailuissa nousee arvoonsa ilmaisu ja tarinan kerronta. Kurssi antaa vinkkejä aiheen valintaa, draaman rakentamiseen yhteen teokseen sekä kuvasarjaan. Lisäksi olennaisena osana on oman kädenjäljen tunnistaminen ja sen kehittäminen kohti omanlaista ilmaisua.

Tämä kurssi sopii kaikille, jotka haluavat työstää omaleimaista tyyliään valokuvaajana strukturoidusti pienestä projektista suurempiin kokonaisuuksiin.

Kurssi sopii myös niille, joilla luovuus on ollut tauolla tai muuten kaipaa buustaamista. Lyhyillä harjoituksilla työstetään luovuuden lihaksia ja ajattelua.

Kurssin kouluttajana toimii valokuvaajamestari Tiina Kuha SAVM, MQEP, SUOMEN KUVAUSKOULU OY

Inspiroivan kokonaisuuden kurssiksi on toteuttanut Tiina Kuha, joka toimii aktiivisesti kilpailu- ja arvonimikentällä tuomaristossa maailman laajuisesti

Toteutus

Voit tulla paikalle VVI:n toimitiloihin Tampereelle tai osallistua etänä. Linkki etäosallistumista varten lähetetään kutsun mukana.

Kurssin ensimmäisenä päivänä Tiina kertoo erilaisten kilpailujen ja arvonimihakujen arviointikriteereistä ja siitä, millaiset kuvat tai kuvasarjat niissä menestyvät

Kurssin toisena päivänä osallistujilla on mahdollisuus saada palautetta ja ohjausta kuvien/kuvasarjojen valintaan kilpailuja tai arvonimihakuja varten. Ohjausta voi saada oman valinnan mukaan yhtteisesti ryhmän kanssa tai yksityisesti Tiinan kanssa.

Kurssille kannattaa siis ottaa mukaan omia kuvia/kuvasarjoja, joilla olet suunnitellut osallistuvasi kilpailuihin tai hakevasi arvonimiä.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta  170 €/pv, sis alv 24%. Voit osallistua molempiin päiviin tai vain toiseen niistä.

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua.

Hinta sisältää lähiopetuksen. Hintaan ei kuulu ruokailuja, mutta VVI:llä on opiskelijoiden käytettävissä keittiö, jossa voi valmistaa ja nauttia omia eväitä. 

Maksu- ja peruutusehdot

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua. Varaudu esittämään tosite maksusta.

Osallistumisen voi perua kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. 

Jos osallistuminen perutaan viimeiseen ilmoittautumispäivän jälkeen, VVI:llä on oikeus periä koko osallistumismaksu. 

Sairastapauksissa osallistumisen voi perua kuluitta lääkärintodistuksen esittämällä myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi tällä inspiroivalla kurssilla! Viimeinen ilmoittautumisäivä 15.10.2023. 

Tästä pääset ilmoittautumislomakkeelle  

1-2 työpäivän kuluessa ilmoittautumisesta saat sähköpostitse ilmoittautumisvahvistuksen. Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme kurssikutsun ja laskun osallistumismaksusta.

Kurssin osallistujamäärä min. 5 ja max 30 hlö paikalla VVI:llä ja 90 etänä.

Lisätietoja saat tarvittaessa VVI:n toimistosta vvi@vvi.fi.

Kurssiohjelma

Kurssiaikataulu on suuntaa antava. Päivien aikana pidetään tunnin lounastauko. Omia eväitä on mahdollista nauttia VVI:n keittiössä tai lähteä lounaalle ulkopuolelle.

Maanantai

10.00 – Kurssi alkaa

12.00 – 13.00 Lounastauko

17.00 – Koulutuspäivä päättyy

Tiistai

10.00 – Kurssi alkaa

12.00 – 13.00 Lounastauko

17.00 – Koulutus päättyy