ProWay - Valmistujais kuvauksen hinnoittelun ja myynnin salaisuudet 24.4.2024

Kuvat: Jani Ahonen

Tämän kurssin käytännönläheiset strategiat ja työkalut auttavat sinua parantamaan valmistujaiskuviesi kaupallista potentiaalia. Lisäksi nostat kuviesi markkina-arvoa, saat kilpailuetua ja lisäät tulevien projektiesi tuottoja.

Kurssi on suunniteltu niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin valokuvaajille, jotka haluavat syventää osaamistaan erilaisten valmistujaiskuvausten (ylioppilaskuvat, rippikuvat jne.) myynnissä ja hinnoittelussa.

Kurssilla keskitymme hinnoittelustrategioihin, alkaen pakettihinnoittelusta aina yksilöllisesti räätälöityihin a lá carte -hinnoittelumalleihin. Opit, miten voit lisätä paketteihin arvoa kuvatuotteilla ja soveltaa myyntistrategioita, jotka tukevat kasvavia tuloja asiakassuhteen eri vaiheissa – mukaan lukien jälkimyynnin tehokkaat taktiikat. Kaikki kurssilla opitut menetelmät ovat suoraan sovellettavissa, antaen sinulle mahdollisuuden hyödyntää niitä jo seuraavan valmistujaissesongin aikana.


Kurssin kouluttaja Jani Ahonen, JP Harrow Portraits, Lontoo 

Jani on Keski-Suomesta kotoisin oleva valokuvaaja, joka on toiminut valokuvaajana yli 16 vuotta. Hän on vuosien saatossa kuvannut niin muotokuvia, häitä ja konsertteja. Viimeisen vuosikymmenen aikana hän on pyörittänyt Lontoossa sijaitsevaa JP Harrow Portraits -valokuvausyritystä. Tämä yritys on erikoistunut miesten muotokuviin sekä samaa sukupuolta olevien parien valokuvaukseen, ja tällä osa-alueella hän on yksi Englannin tunnetuimmista valokuvaajista.

Syksyllä 2022 Jani otti askeleen eteenpäin urallaan ja perusti JP Harrow Training -brändin. Tämän askeleen myötä hän on alkanut jakaa suomalaisille valokuvaajille tietotaitoaan, joka yhdistää sekä mentorien antamat opit että Janin omat käytännön kokemukset vuosien varrelta.

Toteutus

Kurssin sisältö kattaa:

Tämän koulutuksen myötä saat käyttöösi hyväksi todettuja työkaluja, jotka tekevät palveluhinnoittelusi päivittämisestä vaivatonta tulevia kesän valmistujaiskuvauksia silmällä pitäen. Opit hinnoittelemaan palvelusi niin, että ne ovat kilpailukykyisiä ja tuottoisia, samalla kun korostat  ammattitaitosi arvoa ja vahvistat luottamusta asiakkaiden keskuudessa. Näiden välineiden avulla pystyt nostamaan valmistujaiskuvaustesi tuoton uudelle tasolle helposti ja luottavaisin mielin.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta  195 €, sis alv 24%

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua.

Hinta sisältää lähiopetuksen. Hintaan ei kuulu ruokailuja, mutta VVI:llä on opiskelijoiden käytettävissä keittiö, jossa voi valmistaa ja nauttia omia eväitä. 

Maksu- ja peruutusehdot

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua. Varaudu esittämään tosite maksusta.

Osallistumisen voi perua kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. 

Jos osallistuminen perutaan viimeiseen ilmoittautumispäivän jälkeen, VVI:llä on oikeus periä koko osallistumismaksu. 

Sairastapauksissa osallistumisen voi perua kuluitta lääkärintodistuksen esittämällä myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi tällä hyödyllisellä kurssilla! Viimeinen ilmoittautumisäivä 11.4.2024 

Tästä pääset ilmoittautumislomakkeelle  

1-2 työpäivän kuluessa ilmoittautumisesta saat sähköpostitse ilmoittautumisvahvistuksen. Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme kurssikutsun ja laskun osallistumismaksusta.

Kurssin osallistujamäärä min. 6 ja max 15 hlö.

Lisätietoja saat tarvittaessa VVI:n toimistosta vvi@vvi.fi.

Kurssiohjelma

Kurssiaikataulu on suuntaa antava. Päivän aikana pidetään lounastauko. Omia eväitä on mahdollista nauttia VVI:n keittiössä tai lähteä lounaalle ulkopuolelle.

Keskiviikko

10.00 –  Markkinointistrategiat
valmistujaiskuville

11.00 –  Hinnoittelun perusteet ja
strategiat

11.45 – Lounastauko 

12.30 – Pakettihinnoittelu ja
myyntistrategiat

13.00 – Koulutus päättyy