Hei sinä VVI:n opiskelija! 

Onnittelut mahdollisuudestasi opiskella uutta valokuvaamisesta. 

Olitpa sitten aloitteleva kuvaaja tai kokeneempi ammattilainen, me JAS Kamerakaupalla haluamme olla mukana mahdollistamassa sinulle sujuvaa arkea valokuvauksen parissa. 

Uudet ja käytetyt laitteet sekä tarvikkeet

Kun suunnittelet uusia hankintoja, me autamme mielellämme sopivan tuotteen valinnassa. Meiltä löydät niin uudet, käytetyt kuin vintage-valokuvaustarvikkeetkin. Tiesikö, että käytetyillä tuotteillamme on aina 6 kuukauden takuu, sillä ne ovat ammattitaitoisen kamerateknikon tarkastamia ja puhdistamia.

Merkkihuolto

Voit myös kääntyä puoleemme, jos kamerasi menee rikki tai tarvitsee huoltoa. Olemme valtuutettu Canon, Casio, Hensel, Jinbei, Nikon ja Samsung huolto, joten meiltä saat aina ajantasaisen ja luotettavan avun rikkinäiselle laitteellesi. Lisäksi korjaamme myös muita kameramerkkejä ja erikoisempiakin laitteita vuosien kokemuksella. 

Tärkeimmästä työvälineestäsi, eli kamerastasi onkin hyvä muistaa pitää huolta, jotta se säilyy työkuntoisena pitkään. Tutustumistarjouksena tarjoamme ensimmäisen Kameran vuosihuollon kaikille VVI:n opiskelijoille alennettuun hintaan -30%. Vuosihuollossa teemme kamerallesi mm. puhdistuksen, sekä toimintojen tarkastuksen. Alennuskoodi VVI:n opiskelijoille löytyy oman ryhmäsi Classroomista

Lisätietoa löydät täältä: 

https://www.jaskamerakauppa.fi/fi/tuotteet/10457-kameran-vuosihuolto.html

Kun kaipaat hyvää palvelua, tule poikkeamaan myymälässämme tai klikkaa verkkokauppaamme. Onnea urallesi ja nähdään pian! 

Toivoo JAS Kamerakaupan väki.

myynti@jastekniikka.fi
010 292 3090

Maariankatu 1, Turku
Mannerheimintie 160 A, Helsinki

https://www.jaskamerakauppa.fi/fi/