Kuvatilaus.fi

Oletko valokuvaaja?

Etsitkö palvelua jonka avulla asiakkaasi voisivat katsella ja tilata ottamiasi valokuvia netissä?

Kuvatilaus.fi voi olla juuri se mitä etsit!

Kuvatilaus.fi on verkkopalvelu johon voit ladata valokuvia asiakkaidesi katseltavaksi ja tilattavaksi.

Teitpä minkä tyyppisiä kuvauksia tahansa, Kuvatilaus.fi on suunniteltu helpottamaan elämääsi jotta sinulle jäisi enemmän aikaa siihen tärkeimpään – valokuvaamiseen! Jo yli 300 valokuvaajaa käyttää Kuvatilaus.fi:tä, liity joukkoon!

Voit hoitaa kuvien valmistamisen ja toimittamisen itse tai valita jonkun yhteistyökuvanvalmistamoistamme hoitamaan tilausten valmistamisen ja toimittamisen. Koska palvelussa ei ole kiinteitä kustannuksia, sen käyttöönotto on 100% riskitöntä. *

Sopii kaikentyyppiseen valokuvaustoimintaan

Teitpä sitten koulukuvauksia, studiokuvauksia, hääkuvauksia tai tapahtumakuvauksia, Kuvatilaus.fi on suunniteltu helpottamaan työtäsi. Palvelu hoitaa automaattisesti oikeankokoisten esikatselukuvien luomisen, vesileimat, kuvien merkitsemisen oikeille vastaanottajille ja jopa tilausmuistutusten lähettämisen.

Omat tuotegrafiikat

Jos sinulla on esimerkiksi omia joulukorttipohjia (tai grafiikoita lähes mihin tahansa tuotteisiin), voit lisätä omia tuotepohjia palveluun helppokäyttöisellä tuotesuunnittelutyökalulla tai valita haluamasi pohjat valmiista vaihtoehdoistamme.

Mukautuva tilauspalvelu

Koko tilausprosessi on suunniteltu käytettäväksi kaikilla erilaisilla päätelaitteilla tavallisista tietokoneista läppäreihin ja älypuhelimiin. Olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta tilauspalvelun helppokäyttöisyydestä.

Lisää ominaisuuksia

Tehty asiakkaitasi varten

Kuvatilaus.fi:n avulla asiakkaidesi on helppo valita suosikkiotoksensa valokuviensa joukosta ja valita haluamansa kuvatuotteet.

Sinä olet etusijalla

Kuvatilaus.fi pyrkii piiloutumaan mahdollisimman tehokkaasti. Kaikkialla näkyy vain sinun logosi, nimesi ja yhteystietosi. Palvelua on mahdollista käyttää myös oman verkko-osoitteen alla.

Pysy aina kartalla

Palvelu näyttää myös reaaliaikaiset tilastot kuvamyynnistäsi ja mainoskampanjoistasi. Voit liittää palvelun myös omaan Google Analytics e-commerce-tiliisi.

Kuuntele asiakkaitasi

Palvelu sisältää myös kätevän tavan pitää yhteyttä asiakkaisiisi. Kaikki asiakkaidesi lähettämät viestit tallentuvat palautejärjestelmäämme. Voit vastata niihin suoraan sähköpostilla ja vastauksesi tallentuvat myös palveluun jolloin näet aina mihin viesteihin olet vastannut ja mitkä vaativat vielä huomiotasi.

Hinnoittelu

Hinnoittelumallimme on mahdollisimman yksinkertainen.

Otamme 10% palvelun kautta tulevasta myynnistä ja tilitämme loput suoraan sinulle.

Kuvatilaus.fi:n käyttö on täysin riskitöntä. Jos palvelun kautta ei tule myyntiä, ei sen käyttö myöskään maksa mitään.* Kun asiakkaasi tilaavat kuvia palvelun kautta, he maksavat tilauksensa verkkomaksulla. Vähennämme 10% osuutemme rahoista ja siirämme loput sinun tilillesi joka viikko. Jos käytät yhteistyökumppaniamme kuvanvalmistukseen, valmistuskustannukset vähennetään suoraan tilityksistäsi, sinun ei siis enää tarvitse maksaa erillisiä laskuja kuvanvalmistuksesta.


* Osaan palvelun ominaisuuksista tai lisäpalveluista saattaa sisältyä kuukausihinnoittelu / liittymismaksu, mutta kyseiset palvelut ovat pääsääntöisesti tarkoitettu harvinaisempia käyttötarkoituksia varten. Yksi tällainen ominaisuus on kuvakirjojen suunnittelutyökalu. Ota meihin yhteyttä jos olet kiinnostunut kuvakirjojen myymisestä.

Palvelun ominaisuudet

Palveluun sisältyy aikamoinen lista ominaisuuksia:

Rajaton levytila
Automaattiset sähköpostimuistutukset
Automaattiset tekstiviestimuistutukset ($0.072/viesti)
Oma logosi kaikissa asiakkaille lähtevissä sähköposteissa
Voit liittää kuvaustunnuksen syöttölaatikon omille kotisivuillesi
Voit tehdä omia tuotegrafiikoita
Rajaton määrä hinnastoja
Voit laskuttaa myös kuvausmaksut palvelun kautta
Voit liittää kuvaustapahtumiin ilmaistuotteita
Voit tehdä kuvatuotepaketteja
Sisäänrakennettu asiakaspalautejärjestelmä
Luo ja hallitse sähköpostilistoja
Maksutapoina verkkopankki, luottokortit ja lasku
Täysin riskitön laskutuspalvelu sisältyy hintaan
Myyntitilastot
Yhdistetyt toimitukset
Lähetä kuvia suoraan Lightroomista
Luo räätälöitäviä sähköpostikampanjoita

Kuulostaa hyvältä,
miten otan palvelun käyttöön?

Mahtavaa! Teemme parhaamme jotta voisimme tarjota maailman parhaat työkalut ammattivalokuvaajille ja olemme varmoja että palvelustamme on sinulle hyötyä. Tästä voit ottaa palvelun käyttöön: