Suomen Luonnon valokuvaajat SLV ry

Kuva: Jyrki Kallio-Koski

Suomen Luonnonvalokuvaajat SLV ry on perustettu vuonna 1977. Toiminnassamme ovat mukana lähes kaikki luontokuvauksen kotimaiset ammattilaiset sekä iso joukko alan harrastajia. Yhdistyksen tavoitteena on edistää suomalaista luontokuvausta sekä toimia luontokuvaajien välisenä yhdyssiteenä. Jäseniksi ovat tervetulleita kaikki luontokuvauksesta kiinnostuneet.

Jäsenetuja

Yhdistyksen jäsenyys tarkoittaa paljon mukavia jäsenetuja. Tärkein jäsenetumme on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä upea Luontokuva-lehti, jonka saat itsellesi jäsenmaksun hinnalla. 

Yhdistyksemme näkyvin toimintamuoto on Vuoden Luontokuva -kilpailu. Sen saama huomio valtakunnallisesti eri medioissa lisää yhdistyksemme tunnettuutta ja arvostusta. Osallistuminen kilpailuun on jäsenille aina edullisempaa kuin muille. 


Kuva: Mia Surakka

Toiminta

Haluamme kehittää palveluja, jotka ovat valtakunnallisesti kaikkien jäsentemme tavoitettavissa. Panostamme mm. erilaisiin webinaarikoulutuksiin, joista on tullut tärkeä osa toimintaamme. Koulutusten hinnat ovat jäsenille hyvin edullisia, joskus jopa ilmaisia. Myös jäsenistön Syys- ja Talvipäivät ovat merkittävä osa toimintaamme. Nämä tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden livekoulutuksiin, kuvaesityksiin, verkostoitumiseen ja ystävien tapaamisiin. Lisäksi etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita sekä jäsenetuyrityksiä, jotka voivat tarjota jäsenistöllemme konkreettisia ja rahanarvoisia etuja, niin hintojen kuin palvelujen muodossa.

Kuva: Pirjo Lindfors

Haluamme kehittää yhdistystämme avoimempaan ja yhteisöllisempään suuntaan. Se tarkoittaa myös kannanottoja luonnon ja luonnon monimuotoisuuden puolesta. Olemme päivittäneet luontokuvaajan eettisen ohjeistuksen. Tavoitteena on kannustaa kuvaajia miettimään omaa toimintaansa luonnossa sekä tarkastelemaan omia valintojaan näiden periaatteiden pohjalta.

Suomen Luonnonvalokuvaajien jäsenenä pysyt mukana luontokuvausalan kehityksessä ja olet osa Suomen suurinta luontokuvaajien yhteisöä. Tervetuloa mukaan!


https://luontokuva.org/

https://luontokuva.org/jasenille

https://luontokuva.org/eettiset-saannot


Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!