VVI:n yhteistyökumppaniksi?Tarjoamme valokuvausalan toimijoille mahdollisuutta markkinoida toimintaansa ja tuotteitaan valokuvauksen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille Visuaaliviestinnän Instituutti VVI Oy:n nettisivuilla sekä asiakaskirjeessä.

Tässä osiossa valokuvausalaan liittyvät toimijat voivat esitellä tuotteitaan ja esim. mahdollisia opiskelija-alennuksiaan. Toteutamme esittelysivunne toimittamastanne materiaalista ja päivitämme sitä tarpeen mukaan. Sisältö voi olla esim. tekstimuotoista tietoa, logoja, kuvia, videoita tai esim. pdf-dokumentteja, jotka esittelevät tuotteidenne ominaisuuksia ja käyttömahdollisuuksia. Tekstit ja kuvat voidaan upottaa suoraan nettisivuille, mutta videot upotetaan linkkeinä esim. YouTube:sta tms.

VVI:n nettisivujen ja asiakaskirjeiden kautta teillä on mahdollisuus tavoittaa ammattivalokuvaajia, valokuvaajan ammattiin opiskelevia sekä innokkaita valokuvauksen harrastajia ympäri Suomen. Tällä kohderyhmällä on usein tarvetta hankkia uutta valokuvauskalustoa, palveluita sekä ohjelmistoja ja he arvostavat erityisesti asiantuntevia tuote-esittelyvideoita, joiden perusteella he pystyvät valitsemaan juuri omaan käyttöönsä sopivaa kalustoa. 

Erityisesti syyskuussa alkavissa perustutkintoryhmissä on aina paljon valokuvausyrittäjiä, joilla laitehankinnat ovat akuutteja ja tarve asiantuntevalle ja ajantasaiselle tiedolle olisi suurta. Alan toimijat eivät useinkaan ole ennestään tuttuja uusille yrittäjille ja tätä kautta teillä on mahdollisuus tehdä yrityksenne heille tunnetuksi.

Voitte ostaa esittelysivun/-sivuja tuote- ja yritysesittelyillenne kuukausittain tai koko vuodeksi. Lisäksi teillä on mahdollisuus tuoda logonne näkyviin VVI:n etusivulla Yhteistyökumppanimme-osiossa tai asiakaskirjeessä. Hintoihin sisältyy aina linkki teidän nettisivuillenne.

Näkyvyyden hinnoittelu

Hinnat alv0:

Logo etusivulla 100 €/1 kk 

Logo etusivulla 500 €/1 v 

Logo asiakaskirjeessä 100 €/postitus

Mainos asiakaskirjeessä 200 €/postitus

Esittelysivu Yhteisö-välilehdellä 300 €/1 kk 

- Toteutamme esittelysivun toimittamastanne materiaalista ja päivitämme sitä tarpeen mukaan.

Esittelysivu Yhteisö-välilehdellä 1500 €/1 v 

- Toteutamme esittelysivun toimittamastanne materiaalista ja päivitämme sitä tarpeen mukaan.


Minkä tahansa näkyvyyden ostaneille tarjoamme mahdollisuutta osallistua ilman lisäkuluja myös VVI-UpDate online-messuille, jotka järjestetään 1-2 kertaa vuodessa.


Suuremmista kokonaisuuksista ja pidempiaikaisesta yhteistyöstä voidaan keskustella erikseen.


Jos tämä tarjous kiinnostaa teitä, ottakaa yhteyttä meihin sähköpostilla vvi@vvi.fi niin voimme keskustella tarkemmin tarpeitanne parhaiten palvelevan näkyvyyden toteutuksesta.