ProWay - Enemmän vapaa-aikaa, iloa ja tulovirtaa hinnoittelulla 9.1.2024

Kuvat: Jani Ahonen

Oletko koskaan miettinyt, vastaako hinnoittelusi todellista osaamistasi ja arvoasi markkinoilla? Onko sinulla haasteita määrittää hinnoittelua, joka on sekä kilpailukykyinen että kannattava? Haluaisitko laajentaa palvelutarjontaasi digikuvien ja nettigallerioiden ulkopuolelle? Jos tunnistat itsesi näistä kysymyksistä, tämä koulutus on suunniteltu juuri sinulle. Koulutuksessa käydään läpi kattava ohjelma, joka opastaa sinua navigoimaan hinnoittelun haasteissa ja laajentamaan palveluitasi luottavaisin mielin. Opit myös parantamaan asiakaskokemustasi ja palvelemaan asiakkaitasi entistä paremmin.

Tämä koulutus tarjoaa opastusta valokuvaajille, jotka

Koulutuksen sisältö kattaa sekä digikuvien että fyysisten kuvatuotteiden hinnoittelun perusteet. Koulutuksessa opastetaan määrittämään kuvatuotteillesi ja palveluillesi hinta, joka vastaa niiden laadukkuutta ja yksilöllisyyttä. Koulutuksen aikana tutustut erilaisiin mallikappaleisiin, albumeista kuvaboxeihin saakka. Näiden avulla saat selkeän käsityksen tuotteiden potentiaalista ja opit määrittelemään niille toimivat ja kannattavat hinnat.

Kurssin kouluttaja Jani Ahonen, JP Harrow Portraits, Lontoo 

Jani on Keski-Suomesta kotoisin oleva valokuvaaja, joka on toiminut valokuvaajana yli 16 vuotta. Hän on vuosien saatossa kuvannut niin muotokuvia, häitä ja konsertteja. Viimeisen vuosikymmenen aikana hän on pyörittänyt Lontoossa sijaitsevaa JP Harrow Portraits -valokuvausyritystä. Tämä yritys on erikoistunut miesten muotokuviin sekä samaa sukupuolta olevien parien valokuvaukseen, ja tällä osa-alueella hän on yksi Englannin tunnetuimmista valokuvaajista.

Syksyllä 2022 Jani otti askeleen eteenpäin urallaan ja perusti JP Harrow Training -brändin. Tämän askeleen myötä hän on alkanut jakaa suomalaisille valokuvaajille tietotaitoaan, joka yhdistää sekä mentorien antamat opit että Janin omat käytännön kokemukset vuosien varrelta.

Toteutus

Koulutuksen sisällössä keskitymme seuraaviin keskeisiin teemoihin:

Tämä syvällinen koulutus on suunniteltu antamaan sinulle vankka pohja hinnoittelun osa-alueilla. Riippumatta siitä, oletko vasta aloittamassa valokuvausuraa vai oletko jo kokenut ammattilainen, saat käyttöösi arvokkaita näkökulmia ja strategioita. Ne auttavat sinua navigoimaan valokuvauksen moninaisissa haasteissa ja muuntamaan ne voitoksi. Osallistu koulutukseen ja varmista, että jokainen kuvasi heijastaa paitsi luovuuttasi ja ammattitaitoasi, myös arvoasi markkinoilla.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta  285 €, sis alv 24%

2 kurssipäivää yhteensä 500 €, jos osallistut myös edellisen päivän kurssille: Boostaa liiketoimintaasi onnistuneilla mallikuvauksilla.

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua.

Hinta sisältää lähiopetuksen. Hintaan ei kuulu ruokailuja, mutta VVI:llä on opiskelijoiden käytettävissä keittiö, jossa voi valmistaa ja nauttia omia eväitä. 

Maksu- ja peruutusehdot

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua. Varaudu esittämään tosite maksusta.

Osallistumisen voi perua kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. 

Jos osallistuminen perutaan viimeiseen ilmoittautumispäivän jälkeen, VVI:llä on oikeus periä koko osallistumismaksu. 

Sairastapauksissa osallistumisen voi perua kuluitta lääkärintodistuksen esittämällä myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi tällä hyödyllisellä kurssilla! Viimeinen ilmoittautumisäivä 28.12.2023 

Kurssilla on vielä tilaa. Voit edelleen ilmoittautua ! 

Tästä pääset ilmoittautumislomakkeelle  

1-2 työpäivän kuluessa ilmoittautumisesta saat sähköpostitse ilmoittautumisvahvistuksen. Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme kurssikutsun ja laskun osallistumismaksusta.

Kurssin osallistujamäärä min. 6 ja max 20 hlö.

Lisätietoja saat tarvittaessa VVI:n toimistosta vvi@vvi.fi.

Kurssiohjelma

Kurssiaikataulu on suuntaa antava. Päivän aikana pidetään tunnin lounastauko. Omia eväitä on mahdollista nauttia VVI:n keittiössä tai lähteä lounaalle ulkopuolelle.

Tiistai

10.00 –  Hinnoittelun perusteet

12.00 – Lounastauko 

13.00 – Kuvatuotteiden esittely
ja hinnoittelu 

14.00 – Kuvatuotteiden
liittäminen palveluihisi

14:45 – Tauko 

15.00 – Myynnnin ja
kaupankäynnnin
strategiat 

16.00 – Koulutus päättyy