ProWay - Ajaton Rakkaustarina -Parikuvaus kurssi 28.9.2024

Kuvat: Mirjami Liimatainen

Tervetuloa tutustumaan parikuvaamisen maailmaan, jossa jokaisesta rakkaustarinasta luodaan uniikki kuvauselämys asiakkaille.

Kurssilla perehdytään siihen, miten parikuvauksesta voidaan tehdä elämys, joka sisältää muutakin kuin valmiit kauniit valokuvat. 


Perehdytään asiakkaan kuvauskokemuksen luomiseen läpi koko asiakasprosessin. Kurssilla käydään läpi mallinohjausta teoriassa sekä kuvausdemon avulla. Mietitään myös, miten kuvaat monipuolisen tarinallisen gallerian. Opit ohjaamaan pareja niin, että kuvista tulee luonnollisen näköisiä ja paljon tunnetta sisältäviä teoksia, joissa kuvattavat ovat valokeilassa omana itsenään niin, että parin oma kemia näkyy kuvissa vahvasti.


Kurssi sopii kaikille valokuvaamisesta kiinnostuneille, jotka haluavat oppia lisää parikuvauksesta. Voit olla harrastelija tai ammattilainen, saat tästä kurssista varmasti lisää infoa ja inspiraatiota omaan tekemiseen. Kameran käytön tulisi olla ennalta tuttua, päivän aikana ei opetella kameran käytön perusteita vaan ne tulisi jo hallita.
 

Kouluttajana toimii ammattivalokuvaaja Mirjami Liimatainen

Mirjami on omistautunut ikuistamaan rakkaustarinoiden kauneimpia hetkiä luonnollisella ja ajattomalla tyylillä - twistillä pohjoismaista romantiikkaa. Mirjami on tarinankertoja, jonka uniikin tyylin tunnistaa herkistä kuvista ja luonnollisen lempeästä kohtaamisesta ihmisten kanssa.
Hän toimii valokuvaajana omassa yrityksessään, joka on erikoistunut pari- ja hääkuvauksiin. Parikuvausten maailmaan hän astui jo filmikamera-aikoina. Vuosien varrella hän on syventynyt alaan suorittaen kolme erilaista tutkintoa visuaalisella alalla ja toiminut yrittäjänä jo kuudetta vuotta. Tämä matka on opettanut hänelle paljon, mutta ennen kaikkea vahvistanut hänen rakkauttaan valokuvaamiseen ja tarinoiden kertomiseen kuvien kautta.

Samalla Mirjami on kehittänyt omaa yritystoimintaansa muotoilemalla palveluaan yhä enemmän elämyspainotteiseksi kokonaisuudeksi. Hän on saanut kunnian toimia valokuvakilpailun tuomarina ammattikoulussa opiskeleville oppilaille. Haaga-Helian korkeakoulussa hän on innostanut ja opastanut opiskelijoita, jakamalla heille tietoa ja kokemuksia omalta uraltaan. Vuonna 2023 hänet tunnustettiin Finalistina FPA:n hääkuvaussarjassa, mikä oli todellinen kunnianosoitus hänen työlleen ja sitoutumiselleen ammattiinsa.

Toteutus

Kurssilla tutustutaan parikuvausksen koko prosessiin: 


Tarvitset kurssille oman kameran. Jokainen halukas saa kuvata omia kuvia kuvausdemon yhteydessä. Kuvaaminen ei ole pakollista, voit myös oppia paljon seuraamalla kuvausta. 


Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta  250 €, sis alv 24%

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua.

Hinta sisältää lähiopetuksen. Hintaan ei kuulu ruokailuja, mutta VVI:llä on opiskelijoiden käytettävissä keittiö, jossa voi valmistaa ja nauttia omia eväitä. 

Maksu- ja peruutusehdot

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua. Varaudu esittämään tosite maksusta.

Osallistumisen voi perua kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. 

Jos osallistuminen perutaan viimeiseen ilmoittautumispäivän jälkeen, VVI:llä on oikeus periä koko osallistumismaksu. 

Sairastapauksissa osallistumisen voi perua kuluitta lääkärintodistuksen esittämällä myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu pian tälle uudelle kurssille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varmista paikkasi ajoissa!

 ilmoittautumisäivä 12.9.024

Tästä pääset ilmoittautumislomakkeelle  

1-2 työpäivän kuluessa ilmoittautumisesta saat sähköpostitse ilmoittautumisvahvistuksen. Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme kurssikutsun ja laskun osallistumismaksusta.

Kurssin osallistujamäärä min. 5 ja max 15 hlö.

Lisätietoja saat tarvittaessa VVI:n toimistosta vvi@vvi.fi.

Kurssiohjelma

Kurssiaikataulu on suuntaa antava. Päivän aikana pidetään tunnin lounastauko. Omia eväitä on mahdollista nauttia VVI:n keittiössä tai lähteä lounaalle ulkopuolelle. Suosittelemme omia eväitä, koska lähistön lounaspaikat eivät ole välttämättä auki viikonloppuna.

Lauantai

10.00 –  Teoriaa:

Parikuvausprosessi
alusta loppuun.

12.00 – Lounastauko  

13.00 – Siirrytään miljööseen
kuvauspaikalle, suunnitellaan
yhdessä hieman
kuvaustilannetta ja
mahdollisia kuvausspotteja.


13.30 – KuvausDemo miljöössä:

Kaikki halukkaat saavat
osallistua kuvaukseen,
mutta tämä ei ole pakollista,
voit myös oppia
seuraamalla kuvausta.


15.00Kuvauksen purku VVI:llä
ja Q&A

16.00 – Koulutus päättyy