ProWay - Brändäyksen workshop valokuvaajille 22.-23.4.2024

Kuvat: Jani Ahonen

Persoonallisen brändin rakentaminen

Haluatko erottua valokuvausalalla ja kertoa oman ainutlaatuisen tarinasi? Tervetuloa kahden päivän brändäys-workshoppiin.

Brändäystä voisi kuvailla syvälliseksi tarinan kerronnaksi, joka ulottuu paljon pidemmälle kuin perinteiset markkinoinnin elementit. Tässä workshopissa opit, miten voit kehittää ja välittää omaa tarinaasi tavalla, joka muodostaa merkityksellisen yhteyden asiakkaidesi kanssa ja erottaa sinut muista valokuvaajista.

Syvennymme yhdessä brändäyksen olemukseen, tunnustellen, miten tarinasi elävöityy kaikissa brändisi kosketuspisteissä – visuaalisesta ilmeestä ja viestinnästä aina verkkosivujen sisältöön ja asiakaskokemukseen saakka. Saat  tarvittavat työkalut ja strategiat, jotka auttavat sinua luomaan merkittävän ja erottuvan brändin.


Kurssilla käymme lävitse valokuvausalalla menestyneiden brändien strategioita ja luovia ratkaisuja. Case-studyjen avulla tutkimme, mikä tekee tietyistä brändeistä ikonisia ja miten voit soveltaa näitä oppeja omaan brändiisi. Keskitymme erityisesti osallistujien nettisivuihin, logoihin ja muihin brändäyselementteihin ja saat kohdennettua palautetta ja suosituksia, jotka pohjautuvat jokaisen osallistujan yksilöllisiin tavoitteisiin ja brändin arvoihin.

Workshopin aikana jokainen osallistuja luo opastetusti itselleen räätälöidyn brändäyspaketin, joka pitää sisällään suunnitelmat ja toimenpiteet brändin visuaalisen ilmeen, viestinnän ja markkinointistrategian kehittämiseksi. Tämä kokonaisvaltainen paketti antaa käytännön askelia ja ideoita brändisi uudistamiseen nostaen sen seuraavalle tasolle.

Kurssin kouluttaja Jani Ahonen, JP Harrow Portraits, Lontoo 

Jani on Keski-Suomesta kotoisin oleva valokuvaaja, joka on toiminut valokuvaajana yli 16 vuotta. Hän on vuosien saatossa kuvannut niin muotokuvia, häitä ja konsertteja. Viimeisen vuosikymmenen aikana hän on pyörittänyt Lontoossa sijaitsevaa JP Harrow Portraits -valokuvausyritystä. Tämä yritys on erikoistunut miesten muotokuviin sekä samaa sukupuolta olevien parien valokuvaukseen, ja tällä osa-alueella hän on yksi Englannin tunnetuimmista valokuvaajista.

Syksyllä 2022 Jani otti askeleen eteenpäin urallaan ja perusti JP Harrow Training -brändin. Tämän askeleen myötä hän on alkanut jakaa suomalaisille valokuvaajille tietotaitoaan, joka yhdistää sekä mentorien antamat opit että Janin omat käytännön kokemukset vuosien varrelta.

Toteutus

Huom. Tarvitset kurssille mukaan oman läppärin tai tabletin.

Workshopin aikana keskitymme käytännön menetelmiin, niin ryhmäkeskusteluihin kuin henkilökohtaiseen ohjaukseenkin, jotta voit syventää osaamistasi brändäyksen periaatteissa ja soveltaa niitä oman brändisi vahvistamiseen.

Workshopin tavoitteena on varmistaa, että sinulla on selkeä ja toteutuskelpoinen suunnitelma brändisi kehittämiseksi, joka auttaa sinua erottumaan kilpailijoista ja menestymään tiukentuvilla valokuvausalan markkinoilla.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta  750 €, sis alv 24%

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua.

Hinta sisältää lähiopetuksen. Hintaan ei kuulu ruokailuja, mutta VVI:llä on opiskelijoiden käytettävissä keittiö, jossa voi valmistaa ja nauttia omia eväitä. 

Maksu- ja peruutusehdot

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua. Varaudu esittämään tosite maksusta.

Osallistumisen voi perua kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. 

Jos osallistuminen perutaan viimeiseen ilmoittautumispäivän jälkeen, VVI:llä on oikeus periä koko osallistumismaksu. 

Sairastapauksissa osallistumisen voi perua kuluitta lääkärintodistuksen esittämällä myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi tällä hyödyllisellä kurssilla! Viimeinen ilmoittautumisäivä 11.4.2024 

Tästä pääset ilmoittautumislomakkeelle  

1-2 työpäivän kuluessa ilmoittautumisesta saat sähköpostitse ilmoittautumisvahvistuksen. Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme kurssikutsun ja laskun osallistumismaksusta.

Kurssin osallistujamäärä min. 4 ja max 8 hlö.

Lisätietoja saat tarvittaessa VVI:n toimistosta vvi@vvi.fi.

Kurssiohjelma

Kurssiaikataulu on suuntaa antava. Päivän aikana pidetään tunnin lounastauko. Omia eväitä on mahdollista nauttia VVI:n keittiössä tai lähteä lounaalle ulkopuolelle.

Maanantai

10.00 –  Brändäyksen perusteet

11.00 –  Logot ja valokuvaajan imago

12.45 – Lounastauko 

13.45Asiakas, asiakaspalvelu
& brändi 

15.00 – Brändäyspaketin laatiminen

16.00 – Koulutus päättyy

Tiistai

10.00 –  Nettisivujen analysointi

12.00 – Lounastauko 

13.00Markkinointistrategiat

15.00 – Brändäyspaketin läpikäynti

16.00 – Koulutus päättyy