ProWay - Boudoir-kuvauksen ytimessä: Empatiaa ja eleganssia 14.9.2024

Kuva: Aapo Karhu

Boudoir-kuvaus asiakkaan ja valokuvaajan näkökulmasta

Tämä kurssi on ensisijaisesti suunnattu kuvaajille, jotka haluavat oppia lisää boudoir-kuvauksesta, mutta päivän aikana opittuja asioita voi aivan yhtä hyvin soveltaa kaikkeen muotokuvaukseen.


Kurssilla perehdytään boudoir-kuvaukseen sekä asiakasnäkökulmasta

kokemuksena että valokuvaajan näkökulmasta valaisun, mallinohjauksen ja jälkikäsittelyn osalta. Päivän aikana toteutetaan myös kuvausdemo, jonka kautta käydään läpi poseerausta ja ihmisen kohtaamista kuvaustilanteessa. 


Kaiken tekemisen lähtökohtana on pitää tekninen puoli todella yksinkertaisena ja suunnata mahdollisimman paljon huomiota läsnäoloon ja kommunikointiin kuvattavan kanssa.


Kurssi sopii kaikille boudoir- ja muotokuvauksesta kiinnostuneille, ja päivän oppeja voi soveltaa sekä studiossa että erilaisissa interiööreissä kuvaamiseen.

Kuva: Henri Sinisalmi

Kurssin kouluttaja Aapo Karhu

Kurssin kouluttajana toimii Aapo Karhu. Aapo on henkilökuvaukseen erikoistunut valokuvaaja, joka on kuvannut ammatikseen niin puolialastomia kuin pukeissakin olevia ihmisiä kuuden vuoden ajan ja suorittanut siinä ohella kaksi ammattitutkintoa. 

Aapo tavoittelee boudoir- kuvissaan ajatonta eleganssia, sopivaa sensuelliutta ja aitoa läsnäoloa. Aapon filosofian mukaan asiakkaan kokemus kuvaustilanteessa on vähintään yhtä tärkeä, kuin itse lopputuote.

Toteutus

Kurssilla Aapo kertoo omasta tavastaan tehdä Boudoir-kuvaa sekä esittelee boudoir-kuvauksissa käyttämiään valaisuja. Aapo kertoo myös muun kuvauskaluston ja optiikan merkityksestä Boudoir-kuvassa.


Aapon työskentelylle on ominaista kuvausten huolellinen suunnittelu ja valmistelu  sekä panostaminen luottamuksellisen suhteen luomiseen kuvattavan henkilön kanssa.


Päivän aikana Aapo esittelee mallinohjauksen tekniikoitaan sekä koko kuvausprosessia aina  kuvauksen suunnittelusta kuvankäsittelyyn asti

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta  225 €, sis alv 24%

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua.

Hinta sisältää lähiopetuksen. Hintaan ei kuulu ruokailuja, mutta VVI:llä on opiskelijoiden käytettävissä keittiö, jossa voi valmistaa ja nauttia omia eväitä. 

Maksu- ja peruutusehdot

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua. Varaudu esittämään tosite maksusta.

Osallistumisen voi perua kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. 

Jos osallistuminen perutaan viimeiseen ilmoittautumispäivän jälkeen, VVI:llä on oikeus periä koko osallistumismaksu. 

Sairastapauksissa osallistumisen voi perua kuluitta lääkärintodistuksen esittämällä myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi tällä innostavalla kurssilla! Viimeinen ilmoittautumisäivä 29.8.2024

Tästä pääset ilmoittautumislomakkeelle  

1-2 työpäivän kuluessa ilmoittautumisesta saat sähköpostitse ilmoittautumisvahvistuksen. Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme kurssikutsun ja laskun osallistumismaksusta.

Kurssin osallistujamäärä min. 6 ja max 12 hlö.

Lisätietoja saat tarvittaessa VVI:n toimistosta vvi@vvi.fi.

Kurssiohjelma

Kurssiaikataulu on suuntaa antava. Päivän aikana pidetään tunnin lounastauko. Omia eväitä on mahdollista nauttia VVI:n keittiössä tai lähteä lounaalle ulkopuolelle. Suosittelemme omia eväitä, koska lähistön lounaspaikat eivät ole välttämättä auki viikonloppuna.

Lauantai 

10.00 –   Kuvaukseen valmistautuminen ja suunnittelu yhdessä asiakkaan/
mallin kanssa

10.30 –   Viestintä ja kommunikointi
ennen kuvausta  ja sen aikana

11.00 –  Valaisu ja kalusto Boudoir-
kuvassa

12.00 – Lounastauko  

13.00 –  Mallinohjausdemo

13.30 –  Kuvausdemo

14.15 Tauko

14.30 –  Kuvien jälkikäsittely

15.30 –  Keskustelua ja palautetta kurssista

16.00 – Koulutus päättyy