ProWay - Lapsikuvaus:
Valon Taikaa 12.10.2024

Tervetuloa mukaan
"Lapsikuvaus: Valon Taikaa"-koulutukseen! 

Tämä kurssi on suunniteltu erityisesti kuvaajille, jotka haluavat saada vinkkejä lapsikuvaukseen ja kuvaushetkien workflow’hon sekä oppia hallitsemaan valoa lapsikuvausten yhteydessä.

Tällä kurssilla pääset oppimaan, miten saat lapsikuvauksen sujuvaksi ja kuviin tallentumaan lapsen persoonan ja luonteen juuri sellaisina kuin ne siinä hetkessä ja iässä ovat.

Kurssi sopii kaikille valokuvaamisesta kiinnostuneille, jotka haluavat oppia lisää lapsikuvauksesta ja  valon merkityksestä lapsikuvauksessa. Kameran käytön tulisi olla ennalta tuttua, päivän aikana ei opetella kameran käytön perusteita vaan ne

tulisi jo hallita.

Kuvat: Anni Niiranen

Kurssin kouluttaja Anni Niiranen, Hygge photography, lapsikuvauksen Maija Poppanen

Anni on toiminut ammattikuvaajana jo kuuden vuoden ajan, erikoistuen lapsien ja perheiden kuvaukseen. Hän on tunnettu taidostaan luoda upeita lapsikuvia, joissa valo luo taianomaista tunnelmaa ja vangitsee hetken ainutlaatuisuuden. Aikaisemmalta koulutukseltaan Anni on lastentarhanopettaja ja on työskennellyt satojen lasten kanssa päiväkodissa lähes 15 vuoden ajan. Nyt hän on jakamassa intohimoaan ja osaamistaan "Lapsikuvaus: Valon Taikaa" -koulutuksessa. 

Annin oma studio Mikkelissä on rakennettu luonnonvaloa hyödyntäen ja luonnonvalo on otettu siellä keskeiseksi elementiksi. Kurssilla on mahdollista kysyä vinkkejä luonnonvalon hyödyntämiseen myös omalla studiollasi.  Kurssin kuvausdemoa varten rakennamme studion jollainen myös sinun on helppo toteuttaa itse omassa tilassasi.

Toteutus

Kurssilla perehdytään lapsiperheen kuvauskokemuksen luomiseen.  Miten kuvaajana rakennat kuvaushetkestä ja palvelustasi lapsiperheitä kutsuvan kokonaisuuden.

Ota kurssille mukaan oma kamera ja läppäri jos haluat kuvata ja käsitellä kuvia kurssin aikana. Voit osallistua kurssille myös ilman omaa kalustoa ja seurata Annin ja muiden osallistujien työskentelyä.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta  250 €, sis alv 24%

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua.

Hinta sisältää lähiopetuksen. Hintaan ei kuulu ruokailuja, mutta VVI:llä on opiskelijoiden käytettävissä keittiö, jossa voi valmistaa ja nauttia omia eväitä. 

Maksu- ja peruutusehdot

Kurssimaksu suoritetaan ennen kurssin alkua. Varaudu esittämään tosite maksusta.

Osallistumisen voi perua kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. 

Jos osallistuminen perutaan viimeiseen ilmoittautumispäivän jälkeen, VVI:llä on oikeus periä koko osallistumismaksu. 

Sairastapauksissa osallistumisen voi perua kuluitta lääkärintodistuksen esittämällä myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu pian tälle innostavalle kurssille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varmista paikkasi ajoissa!

Viimeinen ilmoittautumisäivä 26.9.2024

Tästä pääset ilmoittautumislomakkeelle  

1-2 työpäivän kuluessa ilmoittautumisesta saat sähköpostitse ilmoittautumisvahvistuksen. Ilmoittautumisajan päätyttyä lähetämme kurssikutsun ja laskun osallistumismaksusta.

Kurssin osallistujamäärä min. 5 ja max 15 hlö.

Lisätietoja saat tarvittaessa VVI:n toimistosta vvi@vvi.fi.

Kurssiohjelma

Kurssiaikataulu on suuntaa antava. Päivän aikana pidetään tunnin lounastauko. Omia eväitä on mahdollista nauttia VVI:n keittiössä tai lähteä lounaalle ulkopuolelle. Suosittelemme omia eväitä, koska lähistön lounaspaikat eivät ole välttämättä auki viikonloppuna.

Lauantai

10.00 –  Lapsikuvauksen periaatteet  ja
luonnonvalo kuvaustyylin
perustana

11.30 – Lounastauko  ja
kuvausdemoon
valmistautuminen

13.00 – Käytännön kuvausdemo
Osallistujat pääsevät
mukaan harjoittelemaan
kuvaamista lapsimallin
kanssa.
Ohjausta valon hallintaan
ja mallin ohjaamiseen
valon suhteen

14.00 – Kuvauksen purku ja
kuvankäsittelyn rooli
valaistuksen täydentäjänä
Kuvankäsittelyvinkkejä
valaistuksen korostamiseksi
ja parantamiseksi.
Valaistuksen sävyjen ja
kontrastin säätäminen
jälkikäsittelyssä.
Esimerkkejä
kuvankäsittelystä:
ennen ja jälkeen. 

15.00Keskustelua ja kysymyksiä.
Mahdollisuus esittää
kysymyksiä ja keskustella
kurssin aiheista.
Vinkkejä jatkokoulutukseen
ja oman tyylin
kehittämiseen
lapsikuvausten parissa.

16.00 – Koulutus päättyy